Over ons

Belgian Rally Academy is een gepassioneerde team met ervaren mensen in het vak . Vincent Verschueren, Stéphane Prévot, Freddy Loix en Yannick Willocx zetten de weg open om de talenten van morgen te helpen ontwikkelen.

Met onze programma’s voor piloot en co piloot willen we zoveel mogelijk kennis doorgeven om met vertrouwen en een sterke basis aan de start te staan.

Belgian Rally Academy: check de programma’s voor piloten en copiloten! Nu online!

WRC, BRC, … de topmomenten volgen elkaar in snel tempo op in het Belgische rallylandschap. Met de Belgian Rally Academy zetten we deze trend verder . Vandaag publiceren we de programma’s voor piloten en copiloten. De line-up van onze ervaren coaches werd al bij de persvoorstelling van juli 2021 duidelijk. Deze professionals staan te popelen om ervaren en minder ervaren piloten en copiloten te begeleiden in hun rallycarrière.

Na de bekendmaking van dit nagelnieuw initiatief stond de telefoon roodgloeiend. Er is heel wat interesse en enthousiasme om deel te nemen. Met trots en fierheid zien we dat de eerste wave  voor zowel piloten als copiloten voor meer dan de helft gevuld is! De early birds hadden gelijk… En wat mooi is, het is een bonte mengeling van beginners en meer ervaren (co)piloten.

Geen paniek, er zijn nog enkele plaatsjes vrij in ons rallynest. Check de programma’s en laat je overtuigen door dit unieke concept, met hoofdfocus op praktisch leren, ervaren en doen! Blokkeer de data in je agenda en schrijf je nog vandaag in!