À propos de nous

La Belgian Rally Academy est une équipe passionnée avec des personnes expérimentées dans le domaine. Vincent Verschueren, Stéphane Prévot, Freddy Loix et Yannick Willocx ouvrent la voie pour aider à développer les talents de demain.

Avec nos programmes pilotes et copilotes, nous souhaitons transmettre un maximum de connaissances afin de démarrer avec confiance et une base solide.

Belgian Rally Academy: check de programma’s voor piloten en copiloten! Nu online!

WRC, BRC, … de topmomenten volgen elkaar in snel tempo op in het Belgische rallylandschap. Met de Belgian Rally Academy zetten we deze trend verder . Vandaag publiceren we de programma’s voor piloten en copiloten. De line-up van onze ervaren coaches werd al bij de persvoorstelling van juli 2021 duidelijk. Deze professionals staan te popelen om ervaren en minder ervaren piloten en copiloten te begeleiden in hun rallycarrière.

Na de bekendmaking van dit nagelnieuw initiatief stond de telefoon roodgloeiend. Er is heel wat interesse en enthousiasme om deel te nemen. Met trots en fierheid zien we dat de eerste wave  voor zowel piloten als copiloten voor meer dan de helft gevuld is! De early birds hadden gelijk… En wat mooi is, het is een bonte mengeling van beginners en meer ervaren (co)piloten.

Geen paniek, er zijn nog enkele plaatsjes vrij in ons rallynest. Check de programma’s en laat je overtuigen door dit unieke concept, met hoofdfocus op praktisch leren, ervaren en doen! Blokkeer de data in je agenda en schrijf je nog vandaag in!