Coaches

Vincent Verschueren

Na 10 jaar motorraces te hebben gereden debuteerde Vincent op 27 jarige leeftijd pas in de rallysport. Na enkele one shots en het jaar erop meteen Belgisch Kampioen te worden bij de historics was de overgang naar de moderne de logische stap. Na nog 2 Belgische titels in de S2000 klasse mocht Vincent zich uiteindelijk in 2017 kronen tot algemeen Belgisch Kampioen.

Stéphane Prévot

Qui dit expérience, dit Prévot!

Overal ter wereld streed Stéphane aan de zijde van een wereldtopper voor de podiumplaatsen. Met 177 starts in het WRC en meer dan 450 starts in zijn carriere heeft Stephane een indrukwekkende palmares met talrijke overwinningen en podiums.

Freddy Loix

Met zijn indrukwekkende carriere als WRC piloot bij Toyota, Mitsubishi, Peugeot en Hyundai kreeg Freddy nog een tweede carriere in het IRC. Tal van overwinningen met Peugeot en Skoda maakte van hem 2 x Vice Kampioen. Na het IRC avontuur mocht Freddy zich nog 4x kronen tot Belgisch Kampioen. Met 11 overwinningen in Ieper is Freddy de absolute recordhouder en kreeg hij de bijnaam “Mr Ypres”.

Yannick Willocx

Als ik thuis vertrek, is het om te winnen

Deze veelzijdige ingenieur heeft in tal van gereputeerde teams de wagens tot in de perfectie afgesteld. Met tal van overwinningen en 2 wereldtitels bij Skoda Motorsport is Yannick bij de wereldtop in zijn vak.